Viatge final de curs 4t d'ESO

Escrit fet per alumnes de 4t d'ESO:

"El dia 18 de maig, els alumnes de quart de l’ESO vam marxar com a viatge de final de curs a Londres. La majoria estàvem nerviosos, per a alguns era la primera vegada que viatjaven a l’estranger o que agafaven un avió. Vam arribar voltant les nou i mitja, amb un posat clarament meravellat. Probablement, per falta de son o per l’emoció del moment, no ens acabàvem de creure que ja érem a Londres.
El primer dia va ser el més cansat, només deixar les maletes al “hostel” vam començar la visita guiada. Vam visitar el “Buckingham Palace”, “Sant James Park” i el famós “Big Ben”. Hagués estat perfecte de no ser per el pol·len que hi havia al travessar els parcs, tots vam acabar plorant. Tot i amb això, eren les vistes més maques que mai havíem vist. El segon també van ser visites guiades, i al estar més descansats ho vam gaudir molt més. El segon, va ser el dia que més ens va ploure, molts de nosaltres ho estàvem desitjant, Londres plovent és preciós. El tercer dia van arribar les compres, al gran “Candem Town”, probablement ens hi vam deixar la paga en compres per a nosaltres i obsequis per a familiars. El quart i últim dia, ens van deixar més per lliure al “Hyde Park”, i més tard ens vam dirigir cap a l’aeroport per tornar a casa.
Ara que ja som tots aquí un altre cop, recordem Londres amb enyorança, mirem les fotografies que ens vam fer i recordem els clàssics “excuse me” dels anglesos enfeinats i  els “please mind the gap” abans de que arribes el metro, amb els quals encara fem broma. En poques paraules, va ser un viatge inoblidable."


Erola Such- Júlia Masip





Comentaris

Entrades populars