DENIP acte comú de poble (5è i 6è EP)

Els alumnes de Cicle Superior de Primària també van anar a celebrar el DENIP a la plaça de la Sardana amb altres escoles de poble.

En aquesta pàgina podeu escoltar la notícia a Radio Premià:

http://radiopremiademar.org/les-escoles-de-premia-de-mar-faran-un-acte-comu-per-commemorar-el-dia-de-la-no-violencia-i-la-pau/


"Les escoles de Premià de Mar commemoraran el proper dimecres dia 30 el Dia Escolar de la No Violència i la Pau amb un acte conjunt. Segons ha informat l’Ajuntament en una nota al web municipal, serà la primera vegada que a Premià de Mar totes les escoles i l’Institut se sumin a la iniciativa amb un acte conjunt, el qual comptarà amb la participació d’alumnes de cicle infantil fins a 2n de secundària. Des de les escoles sortiran diverses rues, en les quals els alumnes portaran paraigües decorats amb desitjos i il·lusions i que finalitzaran el recorregut a la Plaça de la Sardana, on a partir de les onze del matí es farà l’acte conjunt. Un cop allà, els alumnes llegiran un manifest i posteriorment faran una cantada. L’acte ha estat organitzat per la Comissió d’Activitats del Consell Escolar Municipal, on estan representats la regidoria d’Ensenyament, les associacions de pares i mares i els alumnes i els centres educatius amb l´objectiu de fomentar la cohesió social i, alhora, reforçar el compromís amb els principis de llibertat, justícia, solidaritat i tolerància entre els alumnes.
Comentaris

Entrades populars